Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Μαζί στην Κορυφή

Σχέσεις Αμοιβαίας Εμπιστοσύνης

... με κέρδος για τον ασφαλιζόμενο

Δημιουργούμε με τους συνεργάτες μας μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες ξεπερνούν τον επαγγελματισμό και βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ανθρωπιά.

Με τα “προϊόντα” των συνεργαζόμενων εταιρειών, οι σύμβουλοι της All4Insurance ανταποκρίνονται με ευελιξία στις ανάγκες και προτείνουν στοχοποιημένες λύσεις.

Επωφεληθείτε και γίνετε “συνεργάτης μας” στην All4Insurance.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Στη Formula Business 360, γνωρίζουμε ότι η λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, ανάλυση ειδικών και βαθιά κατανόηση των τάσεων του κλάδου. Ως κορυφαία εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, ειδικευόμαστε στην παροχή των εργαλείων και των πληροφοριών που χρειάζεστε για να ανεβάσετε την εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο.

Είτε θέλετε να αναδιαρθρώσετε την επιχείρησή σας, είτε να συμμορφωθείτε με τους κανονισμούς είτε να αποκτήσετε ή να πουλήσετε εταιρείες και εταιρικές μετοχές, έχουμε την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να πετύχετε.

PenguinCity, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης πληροφορικών συστημάτων (μελέτη-ανάλυση-εφαρμογή). Σχεδιάζει και εφαρμόζει συστήματα βασισμένα στο LINUX, Windows, Solaris, Unix, και AIX.

Με την εμπειρία σε εφαρμογές πληροφορικών συστημάτων, η PC προσφέρει επίσης πιστοποιημένες υπηρεσίες για την εφαρμογή και υποστήριξη των προϊόντων που διανέμει.

Στην διάρκεια των χρόνων αναπτύχθηκε και ωρίμασε και το τμήμα ανάλυσης-μελέτης και εφαρμογής website. Η PenguinCity, με τα “στοιχεία του διαδικτύου” webelements.gr, μπορεί και προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες εφαρμογές website για κάθε ανάγκη.

Ασφαλιστικές Εταιρείες