Search
Close this search box.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Μαζί στην Κορυφή

Σχέσεις Αμοιβαίας Εμπιστοσύνης

... με κέρδος για τον ασφαλιζόμενο

Δημιουργούμε με τους συνεργάτες μας μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες ξεπερνούν τον επαγγελματισμό και βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ανθρωπιά.

Με τα “προϊόντα” των συνεργαζόμενων εταιρειών, οι σύμβουλοι της All4Insurance ανταποκρίνονται με ευελιξία στις ανάγκες και προτείνουν στοχοποιημένες λύσεις.

Επωφεληθείτε και γίνετε “συνεργάτης μας” στην All4Insurance.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

BlueBrick Properties

Η αγορά ακινήτων είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς κλάδους της οικονομίας, καθότι συνδέεται άμεσα με όλους τους παραγωγικούς τομείς.

Η BlueBrick και οι συνεργάτες της, με υπευθυνότητα, γνώση και αξιοπιστία, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα τους, την άρτια εκπαίδευση, στις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες εξελίξεις στον κτηματομεσιτικό κλάδο, παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες, στον τομέα της έρευνας και της πληροφόρησης γύρω από την αγορά ακινήτων, τις επενδυτικές ευκαιρίες στον κλάδο, καθώς επίσης και την ανεύρεση ακινήτων σε πολύ προσιτές τιμές μέσω των εκποιήσεων Δημοσίου, τραπεζών, ιδρυμάτων και αναγκαστικών πλειστηριασμών.

Παρέχουμε επιπλέον πλήρη υποστήριξη στις διαδικασίες αγοραπωλησίας ακινήτων και στις διαδικασίες συμμετοχής στις διενεργούμενες εκποιήσεις και δημοπρασίες και είμαστε στην διάθεση των πελατών μας, μέχρι την ολοκλήρωση όλων αυτών.

Το έμψυχο δυναμικό όλων των τμημάτων της επιχείρησης είναι κοντά σας, ώστε να προσφέρει κάθε στιγμή την αξιοπιστία που αναζητάτε στην παροχή των υπηρεσιών αυτών. Δεσμευόμαστε για την απόλυτη υποστήριξη σε όλες τους τομείς της συνεργασίας μας.

Ελάτε να γνωριστούμε!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Formula Business 360°

Στη Formula Business 360°, γνωρίζουμε ότι η λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, ανάλυση ειδικών και βαθιά κατανόηση των τάσεων του κλάδου. Ως κορυφαία εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, ειδικευόμαστε στην παροχή των εργαλείων και των πληροφοριών που χρειάζεστε για να ανεβάσετε την εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο.

Είτε θέλετε να αναδιαρθρώσετε την επιχείρησή σας, είτε να συμμορφωθείτε με τους κανονισμούς είτε να αποκτήσετε ή να πουλήσετε εταιρείες και εταιρικές μετοχές, έχουμε την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Χρήστος Μουρίκης, BSc, MSc
Στρατηγική & Επιχειρηματική Μηχανική

PenguinCity

Η PenguinCity ΑΕ είναι μια εταιρεία, που από την ίδρυσή της, έχει ως αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μηχανοργάνωσης σε εταιρείες, με πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των συστημάτων και των δεδομένων τους.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής (Ιnformation Technology) το 2001 ως ατομική επιχείρηση. Στη συνέχεια μετεξελίχθηκε με την ίδρυση Ομόρρυθμης Εταιρείας το 2003, η οποία το 2005 τροποποιήθηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία.

Η PC παρέχει εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε  προβλήματα πληροφορικής και σε θέματα εκσυγχρονισμού που αντιμετωπίζουν, τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι οργανισμοί, ενώ έχει αναπτύξει μία αποτελεσματική μέθοδο υποστήριξης και συντήρησης πληροφορικών συστημάτων, καθώς και ανάπτυξης λογισμικών εφαρμογών.

Αξιοποιώντας στο έπακρο την αρτιότητα των γνώσεων που έχει το ανθρώπινο δυναμικό της, παρέχει αξιόπιστες λύσεις, ξεκινώντας από τη μελέτη και ανάλυση του συστήματος του πελάτη για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, έως την ολοκληρωμένη διαχείριση των συστημάτων του.

Ως στόχο έχουμε, με την καθημερινή εξέλιξη των δεξιοτήτων μας, την ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες, την παροχή λειτουργικής αποδοτικότητας και την συμβολή σε οικονομικές και αξιόπιστες IT λύσεις, ώστε να επιτυγχάνονται οι επιχειρησιακοί στόχοι των πελατών μας.

Ταυτόχρονα, δεν παύουμε ποτέ να αναζητάμε στην αγορά και να προσφέρουμε λύσεις με τεχνολογίες αιχμής και συστήματα κορυφαίας τεχνολογίας από καταξιωμένους στο χώρο συνεργάτες, όπως Kaspersky lab, infowatch, DrWeb, Escan, Ncomputing, Redhat.

Μερικά από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της PenguinCity είναι:

  • Το άρτια καταρτισμένο και με πολύχρονη εμπειρία επιστημονικό προσωπικό της, που ανιχνεύει τις ανάγκες του πελάτη
  • Προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες με συγκεκριμένες ρεαλιστικές λύσεις
  • Δεν περιορίζεται στις τυποποιημένες λύσεις αλλά εφευρίσκει καινοτομικές, όπου είναι απαραίτητο
  • Χρήση τελευταίων και ανταγωνιστικών τεχνολογιών
  • Συνεχής υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής των προϊόντων και των υπηρεσιών της
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας των έργων που υλοποιεί
  • Ισχυρό και μεθοδολογικά ολοκληρωμένο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών
  • Μεταφορά τεχνογνωσίας στους πελάτες

Σε μια αγορά που χαρακτηρίζεται από τη διαρκή παραγωγή νέων εξειδικευμένων προϊόντων, σε πεδία διαρκώς εξελισσόμενα, η ευθύνη της επιλογής της καλύτερης λύσης είναι μεγάλη.

Καλώς ήλθατε στην PenguinCity!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία, πωλήσεις ή υποστήριξη θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Ώρες λειτουργίας : 09:00 έως 19:00 Δευτέρα έως Παρασκευή

Ασφαλιστικές Εταιρείες