Η αγορά ακινήτων είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς κλάδους της οικονομίας, καθότι συνδέεται άμεσα με όλους τους παραγωγικούς τομείς.

Η BlueBrick και οι συνεργάτες της, με υπευθυνότητα, γνώση και αξιοπιστία, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα τους, την άρτια εκπαίδευση, στις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες εξελίξεις στον κτηματομεσιτικό κλάδο, παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες, στον τομέα της έρευνας και της πληροφόρησης γύρω από την αγορά ακινήτων, τις επενδυτικές ευκαιρίες στον κλάδο, καθώς επίσης και την ανεύρεση ακινήτων σε πολύ προσιτές τιμές μέσω των εκποιήσεων Δημοσίου, τραπεζών, ιδρυμάτων και αναγκαστικών πλειστηριασμών.

Παρέχουμε επιπλέον πλήρη υποστήριξη στις διαδικασίες αγοραπωλησίας ακινήτων και στις διαδικασίες συμμετοχής στις διενεργούμενες εκποιήσεις και δημοπρασίες και είμαστε στην διάθεση των πελατών μας, μέχρι την ολοκλήρωση όλων αυτών.

Το έμψυχο δυναμικό όλων των τμημάτων της επιχείρησης είναι κοντά σας, ώστε να προσφέρει κάθε στιγμή την αξιοπιστία που αναζητάτε στην παροχή των υπηρεσιών αυτών. Δεσμευόμαστε για την απόλυτη υποστήριξη σε όλες τους τομείς της συνεργασίας μας.

Ελάτε να γνωριστούμε!