Παροχές Προγραμμάτων Υγείας

Επιλέγουμε ανάμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες το πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες.
Ενδεικτικά  σας παραθέτουμε τις βασικές καλύψεις των περισσοτέρων προγραμμάτων υγείας.
 
Νοσηλεία σε Ελλάδα και Εξωτερικό
Τα προγράμματα για ιδιωτική ασφάλιση υγείας ενηλίκου των εταιρειών καλύπτουν την περίπτωση νοσηλείας στις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
 
Ιατρικές επισκέψεις & Ιατρικές Πράξεις
Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν οργανωμένα δίκτυα ιατρών, καλύπτοντας είτε απεριόριστο είτε συγκεκριμένο αριθμό επισκέψεων.
 
Διαγνωστικές εξετάσεις
Οι διαγνωστικές εξετάσεις καλύπτονται σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα όλης της χώρας ανάλογα με το συμβεβλημένο δίκτυο της ασφαλιστικής εταιρείας.
 
Γραμμή Υγείας – Συντονιστικό Κέντρο
Στην πλειοψηφία τους οι ασφαλιστικές εταιρείες  διαθέτουν μια 24ωρη γραμμή επικοινωνίας για την καθοδήγηση και την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.
 
Πλήρης Ιατρικός Έλεγχος (Check up)
Ετήσιος πλήρης έλεγχος ο οποίος παρέχεται δωρεάν και προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία του ασφαλισμένου. Η πρόληψη σώζει ζωές.
 
Επείγον περιστατικό υγείας
Τα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημένων κλινικών, έχοντας ιδιωτική ασφάλιση υγείας, αναλαμβάνουν την πλήρη κάλυψη επείγοντος περιστατικού τόσο στο κομμάτι της ιατρικής εξέτασης όσο και στο κομμάτι των διαγνωστικών εξετάσεων.
 
Επείγουσα μεταφορά
Η επείγουσα μεταφορά σε περίπτωση επείγοντος θέματος υγείας με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς κρίνεται απαραίτητο όπως ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή ακόμα και αεροπλάνο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα υγείας ζητήστε να σας δώσουμε προσφορά εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας.