Μία υποχρεωτική ασφάλιση, με τη δυνατότητα να είναι αρκετά οικονομική!

Η συνεργασία που έχουμε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες της ελληνικής αγοράς, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε χαμηλά ασφάλιστρα σε συνδυασμό με την προστασία της ευθύνης σε περίπτωση που προκαλέσετε σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές σε άλλο όχημα.

Επιπλέον σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε προαιρετικά καλύψεις για την ολοκληρωμένη ασφάλιση του οχήματος σας, μέσα από ένα πλήθος συνδυαστικών πακέτων.  

Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες αυτές τις καλύψεις, με χαμηλό κόστος και πάντα με τη σιγουριά μιας αξιόπιστης ασφαλιστικής εταιρείας που θα σας αποζημιώσει άμεσα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις καλύψεις που μπορεί να σας παρέχει ένα πρόγραμμα ασφάλισης Οχήματος :

  • Υποχρεωτικές Καλύψεις – Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημιές Τρίτων
  • Προαιρετικές Καλύψεις – Πυρκαγιά, Τρομοκρατικές Ενέργειες, Κλοπή Ολική και / ή Μερική, Φυσικά Φαινόμενα, Ζημιές Ιδίου Οχήματος (Μικτή), Θραύση Κρυστάλλων, Οδική Βοήθεια, Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού, Νομική Προστασία, Αστική Ευθύνη Πυρκαγιάς και / ή Μεταφερόμενου Οχήματος, Ενοικίαση Αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ασφάλισης του οχήματός σας ζητήστε να σας δώσουμε προσφορά εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας.