Ταξιδιώτική Ασφάλιση Ατομική – Οικογενειακή απο την Generali

Ταξίδι…το πρώτο μας παιδικό όνειρο

Για εσάς που τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας, που ταξιδεύετε συχνά, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, η Generali σχεδίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, το Fly Away.

Μια σύγχρονη λύση που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε, ήσυχοι, με την βεβαιότητα ότι τίποτα δεν θα σας αποσπάσει από το σκοπό του ταξιδιού σας. Το Fly Away προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή καθυστέρηση, που μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Καλύπτει κάθε ταξιδιώτη με υψηλά όρια ασφαλισμένων κεφαλαίων, μοναδικά για την ελληνική αγορά, αλλά και έκτακτα έξοδα υγείας όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο.

Γιατί είμαστε δίπλα σας, παντού και πάντα!

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Fly Away απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν συχνά κατά τη διάρκεια του έτους: στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές κάθε είδους, καθώς και εταιρίες που ενδιαφέρονται για τη μεμονωμένη προσωπική ασφάλιση των στελεχών τους.

Σε τι διαφέρει;

Σας δίνει απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, αφού δεν απαιτείται η ενημέρωση της εταιρίας για τα μελλοντικά σας ταξίδια. Σας καλύπτει δηλαδή για όσα ταξίδια και αν κάνετε κατά τη διάρκεια της ασφαλιστικής περιόδου.  Έτσι, είστε πάντα ελεύθεροι και ασφαλείς.

Τι καλύπτει το Fly Away;

Το πρόγραμμα περιέχει – ενδεικτικά – ασφάλιση αποσκευών, καλύπτει έκτακτα έξοδα υγείας, είτε λόγω ατυχήματος, είτε λόγω ασθένειας, κλοπή χρημάτων, κλοπή / απώλεια διαβατηρίου ή άλλων ταξιδιωτικών εγγράφων, ασφάλιση αστικής ευθύνης κ.α.

Υπάρχουν τρία επίπεδα καλύψεων:

Α. έως   50.000 έξοδα υγείας με ετήσιο κόστος   172,50€

Β. έως 100.000 έξοδα υγείας με ετήσιο κόστος   209,11€

Γ. έως 200.000 έξοδα υγείας με ετήσιο κόστος   287,52€

Ηλικία εισόδου έως 69 ετών ( για τις ηλικίες ανά των 64 επασφάλιστρο 25% )